Kondenzációs vízmelegítő beépített hőcserélővel 40-57kW

Q7SU Kondenzációs, álló tárolós gázvízmelegítő

 

A Hu.Ray Kft által forgalmazott Quantum gyártmányú kondenzációs vízmelegítők, Európában gyártottak és mindenben megfelelnek az európai szabványoknak.

 

Alkalmazási terület

Ipari célú melegvíz termelés, nagyobb éttermek, szállodák, fodrászatok, szépségszalonok, iskolák és más kommunális intézmények melegvíz ellátása.

 

Belső hőcserélő

Beépített belső hőcserélő az egyébb hőtermelő készülékek bekötéséhez. (napkollektor, hőszivattyú)

 

Gazdaságosság, környezetvédelmi szempontok

A gondos gyártás eredménye a halk működés, alacsony káros anyag kibocsátás és magas tüzeléstechnikai hatásfok. A nagy égőtér felület garantálja, hogy a főégő működése közben intenzív és jó hatásfokú a hőátadás. A vízmelegítő készenléti idejében a vastag poliuretán habszigetelésnek köszönhetően, minimális mennyiségű hőenergia távozik a tartály falán.

 

Acéltartály kerámia belső bevonattal

Exkluzív PermaGlas® Ultracoat™ üvegbetéttel. A különleges anyagoknak és a nagy sorozatú gyártásnak köszönhetően a belső bevonat sima, üvegszerű felület, amely hosszú időn keresztül meggátolja a tartály korrózióját, és a finom felületen nehezen tapad meg a vízkő.

 

Teljesen modulált égésszabályozás

A vezérlő egység az igényekhez igazítva modulálja a láng nagyságát az égőtérben, ezzel eredményezve a legjobb működési hatékonyságot és a hosszabb élettartamot. A készülék LCD kijelzőn keresztül pontos és egyszerű vezérelhetőséget biztosít a felhasználónak. Az összes modell termikus hatásfoka akár 98%, így mindegyik ENERGY STAR® minősítésű.

 

Vezérlő modul

A vezérlő modul részletes égő állapot információkat nyújt a: ventillátorról, gyújtóról, gázszelepről, láng felderítésről, szellőzőnyílás korlátozásokról, és az elfogadható gáznyomásról. Figyelmezteti a felhasználót, hogy esetlegesen korrózióval kapcsolatos szivárgást észlel a készülékben. Részletes hiba kommunikáció, és diagnosztikai információkat nyújtó rendszer. Hiba napló vezetése a hibák lehetséges fajtáiról és a hibák idejéről. Total Control Cyclone Mxi LCD intelligens rendszer, aminek menüjében könnyű navigálni, és precíz hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. iCOMM™ kompatibilis, aminek segítségével távfelügyelet valósítható meg.

 

Hajlított Anódok

Az iparágban elsőként hajtott anód rudak biztosítják a kiváló tartály védelmet, amely minden körülmény között ellensúlyozza a vízben oldott ásványi sók és egyéb szennyező anyagok miatt fellépő elektrolikus korróziót. Hatásosan védi a tartályt és a menetes csatlakozásokat.

 

A legújabb égőtechnológia

A spirális belső hőcserélőben a forró füstgázok úgy örvénylenek, mint egy ciklon, ami extra magas termikus hatásfokot eredményez.

            A. A gáz-levegő előkeverése a maximális hatékonyság érdekében.

B. Miután az előkevert tüzelőanyagot meggyulladt, a láng átjárja a központi égésteret.
C. A keletkezett forró füstgázokat azután kényszerítetten nagy sebességgel keresztül áramoltatja egy spirális hőcserélőn.

D. A spirális alakja a tekercs falához kényszeríti a forró gázokat, ami extra magas termikus hatásfokot eredményez.

Ennek a kialakításnak köszönhetően a névleges termikus hatásfok legfeljebb 98% a tényleges hatékonyság akár 99,9%, ha modulált tüzelési módot valósítunk meg.

 
                                                                                                                                                                            
Típus ERP Terhelési Profil Térfogat Névleges kapacitás

Felfűtési idő

delta t 28°C

Folymatos vízkivétel

delta t 28°C

Gázfogyaztás földgáz Tömeg
      [l] [kW] [min] [l/óra] [m3/óra] [kg]
Q7SU-110-175 A XXL 370 40,0 9 1140 4,2 245
Q7SU-110-250 A XXL 370 57,0 7 1900 6,0 245
 
Típusok
Q7SU-110-175
Q7SU-110-250

Ajánlatkérés/megrendelés

Válasszon típust:


Darabszám:

Minőség*:


Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Kérés típusa*:LETÖLTÉSEK

ERP címke