Kondenzációs vízmelegítő
34-45 kW

Q7P Kondenzációs, álló tárolós gázvízmelegítő

 

A Hu.Ray Kft által forgalmazott Quantum gyártmányú kondenzációs vízmelegítők, Európában gyártottak és mindenben megfelelnek az európai szabványoknak.

 

Alkalmazási terület

Nagyobb családi házak, villák, fodrászatok, szépségszalonok, éttermek, kisebb kommunális és ipari célú létesítmények használati melegvíz ellátása.

 

Gazdaságosság, környezetvédelmi szempontok

A gondos gyártás eredménye a halk működés, alacsony káros anyag kibocsátás és magas tüzeléstechnikai hatásfok. A nagy égőtér felület garantálja, hogy a főégő működése közben intenzív és jó hatásfokú a hőátadás. A vízmelegítő készenléti idejében a vastag poliuretán habszigetelésnek köszönhetően, minimális mennyiségű hőenergia távozik a tartály falán.

 

Acéltartály kerámia belső bevonattal

Exkluzív PermaGlas® Ultracoat™ üvegbetéttel. A különleges anyagoknak és a nagy sorozatú gyártásnak köszönhetően a belső bevonat sima, üvegszerű felület, amely hosszú időn keresztül meggátolja a tartály korrózióját, és a finom felületen nehezen tapad meg a vízkő.

 

Teljesen modulált égésszabályozás

A vezérlő egység az igényekhez igazítva modulálja a láng nagyságát az égőtérben, ezzel eredményezve a legjobb működési hatékonyságot és a hosszabb élettartamot. A készülék LCD kijelzőn keresztül pontos és egyszerű vezérelhetőséget biztosít a felhasználónak. Az összes modell termikus hatásfoka akár 98%, így mindegyik ENERGY STAR® minősítésű.

 

Vezérlő modul

A vezérlő modul részletes égő állapot információkat nyújt a: ventillátorról, gyújtóról, gázszelepről, láng felderítésről, szellőzőnyílás korlátozásokról, és az elfogadható gáznyomásról. Figyelmezteti a felhasználót, hogy esetlegesen korrózióval kapcsolatos szivárgást észlel a készülékben. Részletes hiba kommunikáció, és diagnosztikai információkat nyújtó rendszer. Hiba napló vezetése a hibák lehetséges fajtáiról és a hibák idejéről. Total Control Cyclone Mxi LCD intelligens rendszer, aminek menüjében könnyű navigálni, és precíz hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. iCOMM™ kompatibilis, aminek segítségével távfelügyelet valósítható meg.

 

Hajlított Anódok

Az iparágban elsőként hajtott anód rudak biztosítják a kiváló tartály védelmet, amely minden körülmény között ellensúlyozza a vízben oldott ásványi sók és egyéb szennyező anyagok miatt fellépő elektrolikus korróziót. Hatásosan védi a tartályt és a menetes csatlakozásokat.

 

A legújabb égőtechnológia

A spirális belső hőcserélőben a forró füstgázok úgy örvénylenek, mint egy ciklon, ami extra magas termikus hatásfokot eredményez.

A. A gáz-levegő előkeverése a maximális hatékonyság érdekében

B. Miután az előkevert tüzelőanyagot meggyulladt, a láng átjárja a központi égésteret.

Ennek a kialakításnak köszönhetően a névleges termikus hatásfok legfeljebb 98% a tényleges hatékonyság akár 99,9%, ha modulált tüzelési módot valósítunk meg.

 
                                                                                                                                                                            
Típus ERP Terhelési Profil Térfogat Névleges teljesítmény

Felfűtési idő

delta t 28°C

Folymatos vízkivétel

delta t 28°C

Gázfogyaztás földgáz Tömeg
      [l] [kW] [min] [l/óra] [m3/óra] [kg]
Q7P-34-130 A XXL 129 34,0 7 1200 3,6 70
Q7P-50-155 A XXL 189 45,0 8 1500 4,8 82
 
Típusok
Q7P-34-130
Q7P-50-155

Ajánlatkérés/megrendelés

Válasszon típust:


Darabszám:

Minőség*:


Név*:

E-mail cím*:

Telefonszám*:

Kérés típusa*:LETÖLTÉSEK

ERP címke