Ipari és háztartási gázvízmelegítők

Az amerikai gyártmányú, kéményes, háztartási vízmelegítők gazdaságosságát, megbízhatóságát, hosszú élettartamát, bőséges melegvíz adó képességét 1990 óta több tízezer magyarországi alkalmazás példázza. A készülékek álló kivitelűek, azonban 160 literes térfogatig, konzol segítségével, falra is felszerelhetőek. 

A berendezéseket hagyományos gázkéménybe lehet bekötni.

 
Alkalmazási terület
Nagyobb családi házak, villák, fodrászatok, szépségszalonok, éttermek, kisebb kommunális és ipari célú létesítmények 
 
Gazdaságos, környezetkímélő működés
A gondos gyártás eredménye halk működés, alacsony értékű károsanyag kibocsátás, magas tüzeléstechnikai hatásfok, kevesebb energiafogyasztás. A nagy égőtér felület garantálja, hogy a főégő működése közben intenzív és jó hatásfokú a hőátadás, miközben a vízmelegítő készenléti állapotában, a vastag poliuretán habszigetelésnek köszönhetően, minimális mennyiségű hő távozik a tartály falán keresztül. A habszigetelés gyártása során nem használnak CFC hajtógázt, így nem károsítják az ózonréteget. A készülékek térfogatukhoz viszonyítva nagyteljesítményűek, ezért sokkal több melegvizet szolgáltatnak, mint hasonló társaik. Sok esetben kisebb tartálymérettel megoldható ugyanaz a vízmelegítési feladat.
 
Egyszerű kezelés, szabályozás
A gáz begyújtása piezó-elektromos gyújtóval történik. A tartályban tárolt víz hőmérséklete 35-700C között fokozatmentesen beállítható.

 

Rendkívül hosszú élettartam,  acéltartály belső kerámia bevonattal

A különleges anyagoknak és a nagy sorozatú gyártásnak köszönhetően a belső bevonat sima, üvegszerű felület, amely hosszú időn keresztül meggátolja a tartály korrózióját, és a finom felületen nehezen tapad meg a vízkő. Masszív kialakítása révén a tartály 106 Pa (10 bar) üzemi nyomásig zavartalanul működhet. A tartályba beömlő hidegvíz intenzív spirális áramlásba kezd, ami hatékonyan gátolja a hordalék lerakódását és a vízkőképződést. Ez az öntisztító rendszer garantálja, hogy készülékeink hosszú évek után is kiváló hatásfokkal képesek üzemelni.

 

Biztonságos üzemelés

A főégő és az őrlángégő helyes működését termo-elektromos égésbiztosítású kombinált gázszelep biztosítja. A készülék belső biztonsági berendezései megakadályozzák a víz túlzott felmelegedését, és egy esetleges üzemzavar esetén leállítják a működést. A tartályba beépített kombinált biztonsági szelep túl nagy víznyomás és vízhőmérséklet kialakulását is megakadályozza. A berendezés működéséhez villamos áramra nincs szükség.

 

Beépített nagyméretű anódrúd

Ellensúlyozza a vízben lévő oldott ásványi sók és egyéb szennyező anyagok miatt fellépő elektrolitikus korróziót. Hatásosan védi a tartályt és a menetes csatlakozásokat.

 

Vízleeresztő szelep

Segítségével a tartály egyszerűen kiüríthető.

 

Gáztípus

Földgázra beszabályozva

PB gázra beszabályozva

TERMÉKKATALÓGUS

Termékkatalógusunkban egyszerű és könnyen áttekinthető formában összefoglaltuk készülékeinket. 


TERVEZŐKNEK

Tervezői szoftverek

 

Méretező programjaink célja megkönnyíteni és felgyorsítani mindennapi munkájukat.


TERVEZÉSI SEGÉDLET

 

Termékeinkkel kapcsolatos műszaki dokumentációk innen letölthetőek.