Ipari és háztartási gázvízmelegítők

Az amerikai gyártmányú, kéményes, háztartási vízmelegítők gazdaságosságát, megbízhatóságát, hosszú élettartamát, bőséges melegvíz adó képességét 1990 óta több tízezer magyarországi alkalmazás példázza. A készülékek álló kivitelűek, azonban 160 literes térfogatig, konzol segítségével, falra is felszerelhetőek. 

A berendezéseket hagyományos gázkéménybe lehet bekötni.

 
Alkalmazási terület
Nagyobb családi házak, villák, fodrászatok, szépségszalonok, éttermek, kisebb kommunális és ipari célú létesítmények 
 
Gazdaságos, környezetkímélő működés
A gondos gyártás eredménye halk működés, alacsony értékű károsanyag kibocsátás, magas tüzeléstechnikai hatásfok, kevesebb energiafogyasztás. A nagy égőtér felület garantálja, hogy a főégő működése közben intenzív és jó hatásfokú a hőátadás, miközben a vízmelegítő készenléti állapotában, a vastag poliuretán habszigetelésnek köszönhetően, minimális mennyiségű hő távozik a tartály falán keresztül. A habszigetelés gyártása során nem használnak CFC hajtógázt, így nem károsítják az ózonréteget. A készülékek térfogatukhoz viszonyítva nagyteljesítményűek, ezért sokkal több melegvizet szolgáltatnak, mint hasonló társaik. Sok esetben kisebb tartálymérettel megoldható ugyanaz a vízmelegítési feladat.
 
Egyszerű kezelés, szabályozás
A gáz begyújtása piezó-elektromos gyújtóval történik. A tartályban tárolt víz hőmérséklete 35-700C között fokozatmentesen beállítható.

 

Rendkívül hosszú élettartam,  acéltartály belső kerámia bevonattal

A különleges anyagoknak és a nagy sorozatú gyártásnak köszönhetően a belső bevonat sima, üvegszerű felület, amely hosszú időn keresztül meggátolja a tartály korrózióját, és a finom felületen nehezen tapad meg a vízkő. Masszív kialakítása révén a tartály 106 Pa (10 bar) üzemi nyomásig zavartalanul működhet. A tartályba beömlő hidegvíz intenzív spirális áramlásba kezd, ami hatékonyan gátolja a hordalék lerakódását és a vízkőképződést. Ez az öntisztító rendszer garantálja, hogy készülékeink hosszú évek után is kiváló hatásfokkal képesek üzemelni.

 

Biztonságos üzemelés

A főégő és az őrlángégő helyes működését termo-elektromos égésbiztosítású kombinált gázszelep biztosítja. A készülék belső biztonsági berendezései megakadályozzák a víz túlzott felmelegedését, és egy esetleges üzemzavar esetén leállítják a működést. A tartályba beépített kombinált biztonsági szelep túl nagy víznyomás és vízhőmérséklet kialakulását is megakadályozza. A berendezés működéséhez villamos áramra nincs szükség.

 

Beépített nagyméretű anódrúd

Ellensúlyozza a vízben lévő oldott ásványi sók és egyéb szennyező anyagok miatt fellépő elektrolitikus korróziót. Hatásosan védi a tartályt és a menetes csatlakozásokat.

 

Vízleeresztő szelep

Segítségével a tartály egyszerűen kiüríthető.

 

Gáztípus

Földgázra beszabályozva

PB gázra beszabályozva

LEGÚJABB BEÜZEMELÉS

Aranyforrás Üzletház Monor

Fűtéskorszerűsítés, Klíma

 

 

Bécsi úti társasház 

Fűtéskorszerűsítés

 

Üllői út társasház

Fűtéskorszerűsítés

 

Technológia melegvízkészítés

105 °C hőmérsékletű melegvíz

Tejüzem

 

Ráday u. társasház

Fűtéskorszerűsítés


TERVEZŐKNEK

Tervezői szoftverek

 

Méretező programjaink célja megkönnyíteni és felgyorsítani mindennapi munkájukat.


TERVEZÉSI SEGÉDLET

 

Termékeinkkel kapcsolatos műszaki dokumentációk innen letölthetőek.