Napkollektoros kivitelezések

Melegvízkészítés, fűtésrásegítés Huray napkollektorokkal

A Huray Kft. számos napkollektoros rendszer megtervezését, kivitelezését,  valósította meg. A megrendelők nagyobb része a napkollektorok felszerelését a használati meleg víz előállításához igényli, de van megrendelés fűtésrásegítésre is. 

 
   
 
A vállalat telephelye Nagytarcsán az MO lehajtótól pár percre van, így cégünk a rendkívül jó földrajzi elhelyezkedésnek köszönhetően Budapesten és a Pest megyei településeken  is tudja  vállalni a napkollektorok felszerelését. A rendszer kiépítését az épületgépészekből álló szakmai csapat pár nap alatt elvégzi, így a háztulajdonosoknak nem szükséges a munkahelyüktől sokáig távol lenni  a hosszan elnyúló kivitelezési munkák miatt.
 
A helyszíni felmérések során sok esetben kiderül, hogy a szűk, kicsi kazánházakban a meglévő tárolón kívül nem fér el plusz még egy álló puffer tartály. Ez a nehézség a Huray Kft. által forgalmazott Doutherm tárolóval könnyedén áthidalható, mivel a tartály vízszintesen is a falra szerelhető. http://www.huray.hu/hu/termekek/tarolok-75-300-liter  
 
 
Cégünk nagy előnye, hogy az épületgépészeti piacon nemcsak,  mint kivitelezők vagyunk jelen, hanem mint  számos fűtéstechnika berendezés kizárólagos magyarországi forgalmazója is. http://www.huray.hu/hu/termekek
A napkollektoros projektek során beépített rendszerelemek Európa rendkívül elismert gyáraiban készülnek, amely garancia a megbízhatóságra, a hibátlan működésre és a hosszú élettartamra. 
Fontos hangsúlyozni, hogy a Huray Kft. mind az elvégzett munkára,  mind a termékeire hosszú távú garanciát biztosít, legyen szó üzemeltetésről vagy javításról. 
 
Kérje ingyenes helyszíni felméréssel készített ajánlatunkat!

LEGÚJABB BEÜZEMELÉS

Aranyforrás Üzletház Monor

Fűtéskorszerűsítés, Klíma

 

 

Bécsi úti társasház 

Fűtéskorszerűsítés

 

Üllői út társasház

Fűtéskorszerűsítés

 

Technológia melegvízkészítés

105 °C hőmérsékletű melegvíz

Tejüzem

 

Ráday u. társasház

Fűtéskorszerűsítés


TERVEZŐKNEK

Tervezői szoftverek

 

Méretező programjaink célja megkönnyíteni és felgyorsítani mindennapi munkájukat.


TERVEZÉSI SEGÉDLET

 

Termékeinkkel kapcsolatos műszaki dokumentációk innen letölthetőek.