Hírek, sajtó

 

Melegvízkészítés, fűtésrásegítés Huray napkollektorokkal
 
Lezárult az ÚSZT-ZBR-NAP-2011 típusú napkollektoros pályázat
 
A végleges adatok szerint több, mint négyezer érvényes pályázatot fogadott be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a napkollektoros pályázaton. A pályázók átlagosan több mint 650 ezer forint támogatást igényeltek, az átlagos beruházási költség pedig 1,43 millió forint.  A pályázati forrás a teljes beruházási érték 50 százalékát fedezhette, lakásonként legfeljebb 800 ezer forint vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatáshoz juthattak a napkollektoros rendszerben gondolkodók.
 
A Huray Kft. harminc komplett rendszer megtervezését, kivitelezését, pénzügyi elszámolását valósította meg. A megrendelők nagyobb része a napkollektorok felszerelését a használati meleg víz előállításához igényelte, de volt megrendelés fűtésrásegítésre is. 
   
 
A vállalat telephelye Nagytarcsán az MO lehajtótól pár percre van, így cégünk a rendkívül jó földrajzi elhelyezkedésnek köszönhetően Budapesten és a Pest megyei településeken (Szigetszentmiklós, Csömör, Kistarcsa, Herceghalom, Aszód stb.), de még Martonvásárban is vállalni tudta a napkollektorok felszerelését. A rendszer kiépítését az épületgépészekből álló szakmai csapat pár nap alatt elvégezte, így a háztulajdonosoknak nem kellett a munkahelyüktől sokáig távol lenni  a hosszan elnyúló kivitelezési munkák miatt.
 
A helyszíni felmérések során sok esetben kiderült, hogy a szűk, kicsi kazánházakban a meglévő tárolón kívül nem fér el plusz még egy álló puffer tartály. Ez a nehézség a Huray Kft. által forgalmazott Doutherm tárolóval könnyedén áthidalható, mivel a tartály vízszintesen is a falra szerelhető. http://www.huray.hu/hu/termekek/tarolok-75-300-liter  
 
 
Cégünk nagy előnye, hogy az épületgépészeti piacon nemcsak,  mint kivitelezők vagyunk jelen, hanem mint  számos fűtéstechnika berendezés kizárólagos magyarországi forgalmazója is. http://www.huray.hu/hu/termekek
A napkollektoros projektek során beépített rendszerelemek Európa rendkívül elismert gyáraiban készülnek, amely garancia a megbízhatóságra, a hibátlan működésre és a hosszú élettartamra. 
Fontos hangsúlyozni, hogy a Huray Kft. mind az elvégzett munkára,  mind a termékeire hosszú távú garanciát biztosít, legyen szó üzemeltetésről vagy javításról. 
 
Kérje ingyenes helyszíni felméréssel készített ajánlatunkat!

LEGÚJABB BEÜZEMELÉS

Aranyforrás Üzletház Monor

Fűtéskorszerűsítés, Klíma

 

 

Bécsi úti társasház 

Fűtéskorszerűsítés

 

Üllői út társasház

Fűtéskorszerűsítés

 

Technológia melegvízkészítés

105 °C hőmérsékletű melegvíz

Tejüzem

 

Ráday u. társasház

Fűtéskorszerűsítés


TERVEZŐKNEK

Tervezői szoftverek

 

Méretező programjaink célja megkönnyíteni és felgyorsítani mindennapi munkájukat.


TERVEZÉSI SEGÉDLET

 

Termékeinkkel kapcsolatos műszaki dokumentációk innen letölthetőek.